Te koop

Helaas kan ik niet alle dieren die ik fok zelf houden. Daarom zullen er van tijd tot tijd enkele dieren beschikbaar komen voor de verkoop. Dit zijn jonge dieren, met een minimum leeftijd van tien weken, welke ik zelf niet wil aanhouden voor show en/of fok. Daarnaast zijn er soms dieren beschikbaar die van hun pensioen mogen gaan genieten.

Mijn advies is om twee diertjes te nemen, zodat ze elkaar gezelschap kunnen houden. Zorg dat de konijnen elkaar kunnen ruiken en horen. Indien u ze samen in één verblijf wilt houden dan is de beste combinatie een gecastreerd rammetje met een ( gecastreerd) voedstertje.  Bedenk wel dat niet alle konijnen elkaar leuk vinden. En dat ze soms ook weleens alleen willen zijn. Dit is bij konijnen namelijk niet anders dan bij mensen. Zorg dat de diertjes dus voldoende ruimte hebben om elkaar ook te kunnen ontlopen. Anders loopt u het risico op vechten met verwondingen tot gevolg. Wilt u echter maar één konijn dan is een rammetje de beste keus. Een ram is stabieler en aanhankelijker dan een voedster. Een konijn  dient elke dag aandacht te krijgen. Dit is meer dan alleen water en voer geven.

Indien u een diertje koopt krijgt u altijd informatie mee over de verzorging en een zakje overgangsvoer. Als u later nog vragen heeft mag altijd contact worden opgenomen.  


 

Klein-Rex

Gemert

Start  /  Contact
© Copyright 2019 klein-rex.nl

Interesse in een Klein-Rex?

U kunt via e-mail doorgeven waar u naar op zoek bent. Zodra er een dier beschikbaar is breng ik u op de hoogte. Dit is altijd vrijblijvend.